Metal Pointer

Fotboll!

Tittar ni på fotbollen? Sverige- Moldavien? Har slötittat hela matchen samtidigt som jag sitter här. Är så trött att jag knappt orkar sitta upp. Tror nästan förkylningen är på väg tillbaka... Woohoo! Känns ju kul. Jag som hade tänkt träna imorgon men vi får väl se hur det blir med den saken. Har inte kunnat träna på typ 2 veckor nu. Börjar bli ganska trött på det även om det inte är en evighet sen. 
 
Nä, nu ska jag gå och fixa nåt och äta. Har knappt någon matlust alls men måste väl försöka få i mej nåt. Igår åt jag inte förens vid 7-tiden. Då hade jag inte ätit nåt på hela dagen. Inte alls sugen och satt bara och peta i maten. Jag som annars äter som en häst! Men har såna här perioder då jag inte kan äta. Vet inte varför. Kanske behöver kroppen återhämta sig från allt jag har gluffsat i mej tidigare? haha
 
 
 
 
 

Idag är det måndag

Hallå!
 
Har haft så mycket att göra i helgen att jag inte har haft tid för bloggen. Ovanligt va? haha Jag har fått förfrågan om ett extra jobb som låter väldigt intressant. Ska prata mer med personen som kontaktade mej så får vi se. Känns som en bra grej och jag är väldigt taggad att ge det ett försök! 
 
I lördags var jag hemma hos en kompis, lagade mat och hällde i oss rosa pantern. Blev en hel del vin också. En väldigt händelserik kväll kan jag lova. Men det brukar det alltid bli när vi är i farten men den här gången överträffade vi oss själva... haha De minnesbilderna kommer förfölja oss hela livet. Tack!
 
Nu ska jag sätta mej och gå igenom mejlen, skicka lite blablabla. Sånt där man måste göra. Sen blir det att läsa på om jobbet och lära sig så mycket som möjligt!
 
 
 
 
 

Höstfint

Får väl börja acceptera att hösten faktiskt är här. Så nu har min fina fågelbur fått lite höstfärger! Det känns fortfarande som att det är något som fattas. Får se om jag kommer på nåt mer som jag kan slänga in. Jag försöker att inreda den efter varje årstid. En kul grej helt enkelt. Nu har den varit sommrig så länge så det blev lite tråkigt att titta på den. Snart får vi börja planera hur den ska se ut i vinter!