Metal Pointer

Julnaglar

Gjorde snygga naglar på julafton. Eller stressade ihop. Blev rätt nöjd med dom men jag ångrar att jag inte slängde in lite guld i dem också. Men det får väl bli en annan gång. 
 
 
 
 

Nu är julen slut!

Hej! Har inte bloggat på flera dagar. Tog en liten pause för att umgås med min familj och sånt. Ja, tiden har väl inte funnits heller. Men visst känns det lite konstigt att julen är över? Här har man stressat i flera veckor och sen är den över på ett litet tjohej! Vad ska vi göra nu liksom? Ladda upp inför nyår kanske. Kommer nog bli ett bra avslut på det här året! Men just nu får vi gå tillbaka till vardagen i några dagar till. Tvätten har tydligen inte tvättat sig själv när vi har varit och firat jul. Diskberget har bara växt och det är ingen som har jagat iväg dammråttorna... Så det är väl bara att sätta fart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annabelle

 
 
Har ni sett filmen Annabelle? Jag har hört så mycket om den, att den ska vara jätteläskig och att det absolut inte går att titta på den ensam. Så jag har väntat med den, tills igår. Då bestämde vi oss här hemma för att titta på den. Och jag blev så besviken. Den var inte alls bra. Inte ett dugg läskig någon gång. Det var typ lite spännande när hon var nere i källaren och hissen inte ville åka upp. Då trodde man att någon riktigt otäckt skulle hända. Nä. Riktigt jävla besviken. Men jag behövde inte drömma några mardrömmar iaf, det kanske man ska se som positivt!
 
 Ni som har sett den, tyckte ni den var läskig?