Metal Pointer

Glossybox!

Fick hem min Glossybox idag! Faktiskt riktigt bra grejer! Ska absolut testa och färga ögonbrynen nästa vecka. Har jag behövt gjort länge nu. Så jag är helt klart nöjd med min box! Längtar redan tills nästa kommer. Att få paket hemskickat med skönhetsgrejer en gång i månaden är inte alls dumt!
 
Vill ni också testa? Gå in på Glossybox.se och registrera er! Det kostar 139 kronor i månaden och man kan säga upp boxen om man inte är nöjd. Men jag kan garantera att ni blir nöjda för det blev jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slutprov klart!

Har precis avslutat mina slutprov. Vilket slit! "Skriv en nyhetsartikel på 60 minuter" Jo, jag tackar. Aldirg har en timme gått så snabbt. Aja, nu är det gjort iaf. Även om jag inte blev nöjd så tror jag att det blir godkänt iaf. Blir att fira med ett glas vin ikväll tror jag! Det är jag värd. Fast, ett glas vin är jag ju alltid värd... 
 
 
 
 

Torsdag

Hej på er!
 
Ligger här med världens träningsvärk! Har börjat med en magövning som verkligen känns! Kan varken skratta eller sätta mej upp just nu.. Haha Men det är en skön känsla. Efter att har haft såna problem med ryggen är det helt underbart att kunna träna utan att det känns som man ska gå av på mitten. För att inte tala om att kunna använda lite tyngre vikter! Än så länge tar jag det lite lugnt endå. Jag vill inte paja ryggen på den gång!
 
Så idag får det nog bli lite ledigt från träningen. Har massa annat att göra idag. Slutprov tex... Inte ett dugg taggad men att veta att det är över sen känns så bra! Aldrig mer! Bäst att jag går och förbereder mej lite.