Metal Pointer

Rostade kokoschips

Hittade de här på affären och var tvungen att köpa med de hem! Så gott att sitta och äta när man är sugen på nåt. Jag blir alltid så sugen på något på kvällen. Egentligen borde jag äta senare än vad jag gör. Äter jag mat klockan 17.00 så är jag iaf hungrig vid 20.00 tiden. Då slänger jag oftast i mej en massa onyttiga grejer jag hittar hemma i skåpen. Men med såna här grejer så går det bättre. Lite frukost, gojibär och annat sånt, så kan jag faktiskt hålla mej ifrån att äta massa skit på kvällen. Nufår vi se hur de här smakar!
 
 
 

Köpa bikini

Vart köper ni era bikinis? Jag har alltid så svårt att hitta någon som passar. Antingen är de för små och trycker ihop tuttarna, och så hoppar de ut, eller så är de för stora. Det finns aldrig någon som passar min konstiga kropp! Fick hem en bikini idag men såklart var överdelen för liten. Mycket liten! Jag som tyckte så mycket om den...
 
 
 
 

Tja

Hallå!
 
Sitter här och har precis haft prov i Kost och hälsa. 12,1 poäng av 13. Rätt nöjd men man blir så trött när man ser att man har gjort massa slarvfel. Varför läser man inte igenom flera gånger när man har tid på sig? Man blir så trött på sig själv ibland. 
 
 Jag var iväg och köpte på mej mer av mina favvo produkter förut. Älskar dom såå! Man kan ju få skämma bort sig själv ibland!