Metal Pointer

Stora planer!

 Hej!
 
Jobbat i två dagar nu och har inte haft tid att sitta här. Plus att jag inte har sovit på flera nätter pga min jävla rethosta! Nu börjar det bli bättre så jag hoppas att det går åt rätt håll nu... Har haft det såhär i två veckor nu. Eller mer. Har hostat sönder hela mej. Typ träningsvärk efter allt hostande! 
 
Sitter här och planerar lite. Har stora planer på gång kan jag lova! Ska inte berätta för mycket nu. Det får jag avslöja senare. När det börjar närma sig lite. Men jag är jättetaggad på det här och jag hoppas att allt går som jag vill. Så nu har jag lite att göra om jag ska lyckas! Men jag gillar det. Det känns spännande!
 
 
 

Ligger i solen!

Hallå! Ligger och latar mej i solen. Har gjort det hela dagen nu. Så skönt. Senare ikväll kanske det blir lite bad om vi orkar efter att vi grillat. Måste försöka sola bort min fina bränna efter shortsen... Blir ju kul när man ska bada och det fortfarande ser ut som att man har shorts på sig. Ett par vita... haha Men som tur har jag väldigt lätt att bli brun. 
 
Har precis smaskat i mej lite tonfisksallad här. Orkar inte äta varm mat. Gjorde det igår och det smakade inte alls bra. Inte såhär mitt på dagen iaf. Det är för varmt för det. Kände att jag behövde nåt i magen eftersom jag inte åt frukost i morse. Hade inget hemma och sen glömde jag bort det... Hur fan man nu kan glömma bort det! Men jag var väl inte hungrig helt enkelt. 
 
Nu ska jag fortsätta sola en stund!
 
 
 
 

Sooool!

 
Hej på er!
Borta från bloggen ett tag nu men har spenderat all min tid ute i solen! Äntligen sommar! Helt underbart att kunna sitta ute på kvällarna tycker jag. Ta ett glas vin och bara ha det gött! Det som är mindre roligt är att jag börjar jobba nästa vecka... Så jäkla typiskt. Fast och andra sidan har jag hört att det ska bli dåligt väder då, så man hoppas ju nästan på det! haha Nädå. Men det känns lite fuskigt när alla går på semestern nu och en annan börjar jobba. Så är det när man inte har något fast arbete. Man får hoppa in när som helst utan att själv kunna bestämma. 
 
 Idag har vi haft en lugn dag hemma. Varit ute precis hela dagenMen man skämms ju lite för att man inte har kommit iväg och badat än! Skärpning! Men jag hatar att ligga och trängas med folk när det är så här varmt. Då ska ju alla iväg. Ska fan bygga mej en egen pool. Tänk vad skönt. 
 
Nä, nu tar jag ett glas vin till och njuter av den sista ledigheten!