Metal Pointer

To go jar

De här fick jag hem förut! Tycker att de är så snygga på något vis. Perfekt för goda smoothies och liknande. Eller till groggen... hihi. Kommer säkert göra någon smoothie grej och sen blanda i vodka. Gillar att blanda i vodka i olika grejer! 
 
 
 
 
 
 

Långt hår?

Jag har glömt att berätta att jag har börjat med Hair Bell nu! Ni vet, shampoot och balsam som ska göra håret längre. Har länge varit sugen på att testa men har varit tveksam. Kan det verkligen göra så att håret blir längre? Der finns ju de som säger att deras hår har växt mer än 4 cm på en månad...! Så förra måndagen började jag med detta och kommer hålla er uppdaterade med hur det går. Jag tog ett par förebilder som inte alls blev bra, men kanske kan använda mej av dem sen iaf. Om man nu märker någon skillnad. Kommer bli spännande?
 
Tror ni på att det här funkar? Har ni testat?
 
 
 

Fastkedjad vid spisen

Dax att börja förbereda maten tills husets herre kommer hem! ;) haha Låter inte speciellt feministiskt va?! Men jag gillar att laga mat och jag tycker faktiskt att maten ska stå på bordet när han kommer hem efter att ha jobbat en hel dag. Jag har ju bara varit hemma. Så idag står kyckling på menyn. Jag hade först tänkt mej currykyckling men jag vet inte om jag har ändrat mej. Än så länge ligger allt och bubblar ihop sig i kastrullen och väntar på att såsen ska fixas. Eller curry... Ja, jag kanske ska göra det iaf. Eller? Gud, jag vet inte! Vi får väl se.