Metal Pointer

Clutch

Råkade visst klicka hem denna skönhet... Oooppsss!
 
 
 
 
 

Marilyn Monroe- En berättelse i bilder

Den här boken älskar jag. Har alltid älskat Marilyn Monroe så den här boken passar mej väldigt bra! I många såna här böcker får man läsa om personen, det är text efter text och få bilder. I den här boken finns det bilder vill jag lova! Och det är väl därför som den heter "En berättelse i bilder" :) Många av bilderna har jag sett på internet förut men det finns också en mängd bilder som är helt nya för mej. Man får se en helt ny sida av Marilyn som jag inte sett förut. Helt klart en inspirerande bok!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggtorka

 
 
Känner att jag har en sån sjuk bloggtorka idag. Försökt att skriva flera inlägg men det slutar bara med att jag tar bort allt och börjar om. Har fått massa fina mejl från läsare som skriver att de gillar min blogg och sånt. Det gör mej riktigt glad! Då vill man ju fortsätta blogga och göra sitt bästa. Inte hamna i världens bloggtorka. Ska ut en sväng nu men sen så ska jag försöka komma igång igen. Håll ut!
 
Är det något ni vill läsa mer om i bloggen? Vill ni att jag ska skriva om något speciellt? Frågestund? Ja, vad som helst, kommentera då detta inlägg eller mejla missaberg@hotmail.se så ska jag se vad jag kan göra!