Metal Pointer

Mitt perfekta liv

Hej! Nu dag och nya tag! Blev lite vin igår men inte mycket. Så idag mår jag bra! Jag tror jag börjar lära mej! Det kanske var på tiden... Idag har jag inte gjort ett skit. Jag sparar allt sånt där som jag måste göra tills imorgon ist. Jag har bara latat mej idag! Kollat på tv, läst en bok... Fast jag hatar att läsa! Är säkert mycket roligare att skriva en bok än att läsa en. Kanske skulle ta och skriva en bok? haha 
 
Ska försöka fixa till en ny design också. Har världens fulaste design men det är så tråkigt att göra en ny. Har bestämt att jag ska göra en själv ist för att ta hjälp av någon. Då kan jag sitta och kladda bäst jag vill med den. Jag har för stora och för många krav så skulle nån hjälpa mej med den, hade de blivit tokiga på mej! Jag vill ha något enkelt bara. Blir snyggast så.
 
 
 
 
 
 

Nails

Fixade till naglarna här hemma igår. Älskar att sitta med sånt. Tycker det är så roligt! Men igår slarvade jag lite men är rätt nöjd endå. Att göra glittriga naglar är min favorit just nu. Tycker det passar den här årstiden faktiskt. Jag beställde hem lite glitter förra veckan som jag provade men färgen blev inte som jag hade tänkt mej. Jag hade beställt svart glitter. Som ni ser är den mer mörkblå. Men jag gillade färgen iaf. Beställde hem ett rött också till jul. Kommer bli såå snyggt!
 
 
 

Lördag baby!

 Hej på er! 
 
Sitter och dricker en Mimosa och lyssnar på lite musik. Gårdagen blev rätt lugn så jag är pigg och utvilad idag! Känns skönt! Har inga planer för dagen men något dyker säkert upp. Brukar alltid bli sponana grejer. Brukar bli bäst faktiskt. Planerar man för mycket så går allt bara åt skogen. 
 
 Jag ska snart ta och fixa till mej lite. Även om jag inte har några planer nu så tänker jag endå göra mej snygg! För att det är kul. Jag tycker oftast att det här med att göra sig ordning innan fest- smink, kläder, hår, naglar, lyssna på musik och dricka lite- är roligare än själva festen man ska på. Är det så för er också? Eller det är kanske bara jag som är lite knasig! Men jag tycker det!