Metal Pointer

Morgon!

Godmorgon! Har varit uppe ett tag och ätit frukost, duschat och sånt där. Diskat.. Kul va. Idag är det fredag om nu någon har glömt bort det! Som jag har längtat! Idag blir det några glas vin. Några. Brukar alltid bli några fler glas än just "några" Lätt hänt. Men vafan. Det är gott. Sen att man får sota för det imorgonbitti är en annan historia. Den tar vi då. 
 
Fick hem mina Koffein tabletter igår som jag hade tänkt börja äta. Har hört så mycket bra om dem och har under en längre tid tänkt att testa. Är så fruktansvärt trött hela tiden. Känner mej alltid helt slut i kroppen och i skallen. Orkar inte göra ett skit. Så nu ska jag testa! Se om man blir något piggare! Beställde också hem lite andra tabletter, Grönt te som ska vara så bra! 
 
 
 
 

Torsdagsvin

God kväll! Äntligen kan jag ta mej lite tid för att blogga. Är helt slut och så tänkte jag slänga mej i soffan och glo på Tre Kronor men då funkar det inte. Får inte igång DVD grejen. Så typiskt. Aja, världen går förhoppningsvis inte under för det. Då får jag mer tid att sitta här. Och ta ett glas vin. Har ni testat Varm och Kall? Äppelvinet med kanel och vanilj? Älskar det! Tror jag har bloggat om det tidigare. Det är så gott så jag kan knappt sluta dricka. Kanske är tur att det bara är 7% annars vore jag illa ute... haha
 
 
 
 
 

Önsdaag

Hallå! 
 
Jag har inte gått och dött, jag lovar! Har bara jobbat så mycket de senaste dagarna och sen varit helt slut när jag har kommit hem, så har inte suttit framför datorn sen i måndags tror jag... Det finns ju massa annat som måste göras också!
 
Nu jobbar jag bara en dag till den här veckan sen får jag ta helg! Kommer bli så skönt! Ska troligtvis ut i helgen så har något att se fram emot. Ut och ha lite kul innan man börjar plugga på måndag. Då är det slut på friden!