Metal Pointer

Victoria Secret

Sitter och letar efter nya doftet från Victoria Secret då mina börjar ta slut. Alla utom Strawberries & Champagne. Tycker inte alls att den luktar gott. Har bara testat den några gånger men den passar mej inte alls. Pure Seduction är en stor favorit men det kan ju vara kul och byta ibland och testa något nytt. Svårt att bestämma sig vilken man ska välja. Kanske kan ta fler.... :)
 
Vilken är eran favorit från Victoria Secret?
 
 
 
 
 

Valborg

Hej på er!

Precis stäat och ska snart ge mej ut en sväng. Trevlig Valborg på er föresten! Ikväll blir det lugnt för min del. Ska ju ut imorgon och att orka två dagar i rad är svårt nuförtiden! Börjar bli gammal! haha Så en lugn kväll i soffan är det som gäller för tanten. 
 
Ska snart ta och fixa mina naglar. Blir vitt och guld igen. Enkelt och snyggt. Först funderade jag på att bara måla naglarna med nagellack, men sen bestämde jag mej för att det får bli lösnaglar. Har så fula naglar som bara går av hela tiden så det är inget kul att måla dom. Så tacka vet jag lösnaglar! 
 
 
 

Puss!

Godmorgon!
 
Ny dag, nya tag då! Ska snart träna lite men måste nog få i mej lite frukost först. Sen ska det pumpas på utav bara faaan! Är så taggad på träning idag kan jag lova. Ryggen känns som ny, inte ett dugg ont. Och det är ovanligt. Jag brukar alltid ha smärta i ryggen. För två dagar sen kunde jag knappt stå upp. Efter att ha legat två timmar ute i rabatten och rensat. Men nu är man på topp igen och det känns så bra! Mer träning så kanske det här kommer hålla i sig! Tänk att få gå upp varje morgon utan att ha ont!
 
Jag har redan börjat ladda upp inför helgen. Då blir det Ritz och bra musik! At the gates! Har längtat så länge nu! Och snart är det även Metallsvenskan med en massa bra band. Kommer bli kanon! Två dagar kvar, bara att försöka stå ut ;)