Metal Pointer

Ett tips!

Jag har en sida på Facebook som handlar lite om vad jag jobbar med osv. Alltså Hälsa, Skönhet och Fitness. Sidan är fortfarande under uppbyggnad då jag inte riktigt haft tid att hålla igång den. Men nu är jag i full gång med att utveckla den till något bra. Meningen är att jag ska tipsa om produkter, nytiga recept, träning, sminktrender m.m. 
 
Jag kommer också öppna upp en grupp för de som är intresserade av att jobba med detta. Där man kan gå in och få inspiration, hjälp, kontakta andra som jobbar med samma sak- ja ett forum för de som vill uppfylla sina drömmar helt enkelt! Är det någon som är intresserad av att få tillgång till den gruppen, hör av dig så fixar vi det!
 
Så gå gärna in och gilla sidan som ser ut som den nedan! Där är det lätt att komma i kontakt med mej om man undrar något!
 
Tack på förhand! 
 
 

2016-05-21

God morgon!
 
Lördag redan. Fattar inte vart veckan tog vägen. Har inte hunnit med ett skit känns det som. Men trots det så kommer jag ta en lugn och ledig helg. Kommer inte jobba nåt... Försöker jag intala mej själv iaf. Vi får väl se hur det går med det! haha Okej, imorgon blir det utbildning/föreläsning via datorn, så jag får försöka hålla mej borta från jobb tills dess, och göra nåt kul! Idag ska jag iväg och fira en kompis som fyller år. Skönt att komma bort en stund och umgås med lite folk. Kanske till och med unnar mej ett glas vin ikväll! 
 
 
 
 
 
 

Kvällsmat

Väldigt effektiv dag så nu ska jag släppa allt jag håller på med och försöka varva ner innan det är dax att sova. Lite mat i magen och lite tv, inte alls dumt. Tror jag kommer somna utan problem sen. Så trött! Resten av veckan kommer flyta på rätt bra, mycket att göra, möten, jobb och sen försöka ta tag i allt här hemma. Skönt att man slipper ha tråkigt iaf! Haha