Metal Pointer

Hallå i stugan!

Nu har det varit helg igen och bloggen har stått tom! Jag har lagt min tid på annat än att sitta vid datorn. Har passat på att mysa med mina hjärtan och så har det blivit lite fest! Och laddat upp för en ny vecka såklart! Ska bara jobba två dagar den här veckan och det känns ganska lagom! 
 
Snart är det påsk och jag försöker komma på vad man kan hitta på. Känner att jag vill göra nåt men vet inte vad. Helst av allt skulle jag vilja åka iväg nånstans. Komma bort ett tag men så blir det nog inte. Kanske får ta mej en tur till Blåkulla ;) Blir det fint väder så gör det ju inget att vara hemma heller. Grilla och dricka lite. Nåt dyker säkert upp! Nu ska jag fortsätta med mitt Skilda Världar race! / nörden
 
 
 
 
 


Game over!

Oj, vilken dag. Min hjärna är överhettad! Jag pluggat som en dåre, fixat med papper, bloggat och gjort en massa andra jobbiga grejer. Så nu ska jag ta kväll! Bara hoppa ned i soffan och ligga där och inte röra mej ur fläcken. Inte förens det är dax att förflytta sig in till sängen! Imorgon kommer bli en lugnare dag. Jag ska inte ens titta åt mina böcker, jag ska bara slappa! Träna lite om jag får lust till det. Det beror ju på om inget annat dyker upp!
 
Så ha en bra kväll nu för det ska jag ha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dermaroller

Någon som har testat Demarollern? Jag har en som jag brukar köra med ibland på de områden där det nu kan behövas. Nu har jag inte så mycket ärr, bristningar, solskaddad hud och allt annat som den är till för, utan har bara lite. Nu har jag varit dålig på att göra behandlingen men när jag körde som mest så tyckte jag faktiskt att jag såg resultat! Så man borde ju fortsätta i samma takt då! 
 
Någon mer som har testat och fått resultat?? Berätta!