Metal Pointer

Glossybox By Gynning

Fick hem nya Glossyboxen idag! Det måste ju vara månadens höjdpunkt! Den här gången är det Carolina Gynning som har designat boxen i äkta Ibiza-anda! Visst är den snygg?! Det roligaste är nästan att få själva boxen. De är alltid så snygga och funkar så bra som en liten detalj i inredningen. Bra förvaring är de också när man använd innehållet. 
 
Vill ni också få hem en glossybox en gång i månaden? Klicka här och läs mer! 
 
 
 
 
 
 

På önskelistan...

 
Plissé ljuslykta 3-pack, mint / Stripes skål M, vit/grå / Etch Shade taklampa, rostfritt stål / Georg spegel, svart / Baek tavla / Kaffekopp Carlia / Kaffekopp Manda / Bordslampa Therese 64 cm

Då var det helg igen!

Hallå! 
 
Ska snart slänga på mej träningskläderna och köra ett pass. Men får bli lite lugnt idag. Har ju varit lite småförkyld i några dagar som aldrig riktigt har brutit ut ordentligt så jag är lite seg i kroppen. Men känner mej inget dålig så vi får se hur mycket jag orkar. Laddar upp med ett litet lätt mellanmål först eftersom jag har fuskat med att äta idag igen. Måste skärpa mej! 
 
Imorgon ska vi troligtvis på Slottet Live i Örebro. Pojkvännen var med och byggde upp festivalområdet och fick biljetter som tack. Det var ju inte direkt några roliga band så vi får väl se hur det blir. Annars kan man ju alltid ta en krogrunda! Inte för att jag är så mycket för krogen heller men man får väl försöka göra det bästa av situationen! Vin ska jag dricka iaf så det kommer säkert att bli toppen var vi än hamnar! ;)
 
Nä, röra på fläsket var det!