Metal Pointer

17e maj

Hej!
 
Hur har ni det? Här finns det hopp om livet iaf. Solen skiner och det är lite varmare idag än igår, för då var det vääldigt nära att jag frös ihjäl. Jag fryser så lätt och eftersom vi varken hade värme inne eller ute igår så var det verkligen en hemsk dag! Det är ju Maj! Då vill jag ha värme och sol. Inte behöva gå och frysa tårna av mej. Nej nej. Skärpning vädret!
 
Just nu håller jag på med lite inventering. Måste kolla över alla produkter jag har innan jag kan beställa nya. Eftersom vi har fått in en hel del nya produkter i vårt sortiment så kommer nästa beställning bli så kul! Finns det något roligare än att testa nya produkter? Inte för mej iaf!
 
Sen är det dax att börja utbilda fler inom företaget vilket kommer bli så jäkla kul! Har beställt hem lite grejer som mina medarbetare ska få så att de lätt kan sätta igång och börja jobba för sina drömmar. Just nu har jag plats för 2 nya medarbetare om någon känner sig intresserad! Man jobbar hur mycket man vill, när man vill och det finns de som slår ihop sig med någon och jobbar. Det kostar inget att börja och jag utbildar dej allt efter som! Om ni känner er intresserade så hör av er så kan jag skicka lite mer info, filmer mm för att ni ska få en bättre bild av vad jag gör. Man kan skicka ett mejl till sandraaberg@hotmail.se så hör jag av mej eller kommentera inlägget så återkommer jag!
 
Nu är det dax att jobba på lite!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: