Metal Pointer

OOOOooOOOOOoOOOO

 Hej!
 
Lite frånvarande som vanligt. Men ibland hinner man inte spendera hela sitt liv framför en dator. Även om jag ibland känner att jag skulle vilja göra det! haha Jag har jobbat på som en tok plus att jag försöker umgås med min sambo så mycket som det bara går nu. Han åker nämligen till USA på fredag.... Och jag är såklart skit larvig. 8-9 dagar ifrån varandra- kommer jag överleva? Ja, troligtvis men jag tycker endå att det är fruktansvärt jobbigt. Lär ju få jobba häcken av mej här hemma så jag har annat att tänka på liksom. Men kul för honom att komma iväg ett tag. Det är han verkligen värd!
 
Nu tänker jag lägga mej på soffan ett tag. Har gjort alldeles för mycket idag. Om man nu kan göra det. Så nu blir det vila resten av kvällen. Somna på soffan framför en film och sådär. Ni vet. Som man alltid gör. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

När livet blir bättre en stund...

Bilderna säger allt för en sann nät-créme älskare
 
 
 
 
 

Hej lördag!

God morgon! Lördag idag och jag har inga planer. Önskar att jag hade det. Igår var jag så rastlös så jag nästan klättrade på väggarna. Alla var ute och festade och jag satt hemma och kunde inte gå ut. Buhu stackars mej. Nä, men jag hade skittråkigt samtidigt som jag inte hade lust att göra nåt. Har hur mycket jobb som helst att göra egentligen men inte ens det kändes lockande. Idag har jag dock mer energi och är redo för att göra den här dagen till en mycket bättre dag än igår! Känner för att göra något riktigt kul ikväll!
 
 
 
 
Såhär kan det bli när man har tråkiga fredagar.... :)