Metal Pointer

Söndag va?!

Var tvungen att sätta mej och fundera på vilken dag det var idag. Igår kändes det som att det var söndag hela dagen fast det bara var lördag, så jag blev lite förvirrad. Men visst är det söndag idag? Ja, vi kör på det. Har haft en riktigt lugn helg. I fredags blev det lite vin och glada skratt! haha... Igår var jag lite dålig. Dumma vin! Eller dumma mej som dricker det dumma vinet. Så jag låg hemma på soffan hela dagen. Rätt skönt det med måste jag säga. Idag ska vi fira syster som fyllde år för några veckor sen. Hon var inte hemma då så vi får ta det nu. Annars blir det inte så mycket idag heller. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:D

Hallå! varit lugnt här på bloggen ett tag nu men hinner fan inte sätta mej här och blogga! Har tusen andra saker som tyvärr måste gå före. Annars skulle jag sitta här hela dagarna! Vad har hänt sen sist då? Hmm.. Jag har fyllt år! Firade inte min födelsedag alls utan var ute i skogen och plockade svamp.. haha Det trodde ni inte va?! Inte jag heller. Men så var det. Faktiskt en av de bättre födelsedagarna jag har haft. Annars har det varit lite fest och sånt. Men inget som är värt att skriva något om. Haft det ganska trist faktiskt! 
 
Idag började jag dagen med att träna lite. Men ryggen sätter stopp för mycket. Den jävla ryggen! Jag blir tokig. Så jag tog det rätt lugnt idag så det inte blir värre. Men det var så skönt! Känns som man äntligen börjar komma igång igen efter ett långt uppehåll. Ni hoppas jag bara på att ryggen håller och alla förkylningar håller sig undan mej!
 
 
 
 

Åh, älskade fredag!

Hej! 
 
Sitter här och äter lite, lyssnar på musik och dricker vin. Och cola.... Äntligen fredag! Tror det blir rätt så lugnt ikväll men imorgon blir det lite party party! Det är faktiskt rätt skönt att kunna ha en lugn fredag, sitta hemma i mjukisbrallorna och dricka lite. Det gör inget om det inte är världens fest på gång. Och det är ganska skönt att inte vara bakis imorgon när man vaknar. Speciellt inte när man ska ut sen på kvällen. Har blivit för gammal för att vara ute två dagar i rad. haha