Metal Pointer

Walk in closet

 Okej, det här kanske inte är mycket till en Walk in closet men vad gör man när man inte bor i en större lägenhet än en tvåa?! Jag har så mycket kläder att det knappt får plats i lägenheten och garderober har jag inte alls många. Så jag flyttade min garderob hit. Men det är fortfarande inte bra. Och inte klart! Hade tänkt att måla och fixa lite. Men behöver tips! 
 
Som ni ser är den inte så stor och jag skulle behöva få in mer grejer.Hur skulle ni göra om ni fick bestämma? Har ni några tips?
 
 
 
 
 
 

Vi börjar dagen med lite...

...träning! Min kettlebell ska få jobba idag. Eller mina muskler. Som jag inte har... Haha Älskar att träna med kettlebells. Tycker att jag känner att det gör mer nytta än något annat. Kör just nu på åtta kilo. Börjar lite lätt för att sen öka! Min rygg är så kass så jag vågar inte köra på tyngre just nu. Och ja, åtta kilo kanske räcker för lilla mej!
Tisdag

Hallå! Försöker ta mej tid att blogga lite. Har fullt up och hinner inte ens med hälften av det jag har tänkt att göra. Har hållt på ute i rabatten hela dagen idag och fixat. Har blivit en riktigt trädgårdsälskare! Nä, men det är roligt att man börjar se lite skillnad och att det inte ser ut som en djungel därute. 
 
Idag fick jag hem lite kläder från Gömda Juveler! Så snygga! Blev verkligen jättenöjd! Kommer bli perfekt till sommarens alla fester som är inplanerade. Eller alla och alla, jag har kanske inte tänkt att ha på mej samma kläder på varje fest jag ska till. haha
 
Ikväll blir det plugg och fotboll här hemma! Missade Tyskland-Portugal igår som jag hade laddat upp inför hela dagen. Var så säker på att den började klockan 21.00... Det gjorde den inte. Smart..! Men idag har jag mer koll på läget!