Metal Pointer

Måndag

Ny vecka och nya tag! Den här veckan kommet bestå av plugg och träning. Håller ju fortfarande på med min "utmaning" som jag postade längre ned här nånstans! Faktiskt en kul grej! Var dock inte så kul i lördags när jag var bakis men jag lyckades iaf. Det är ju trots allt inte så ansträngande! Och när alla squats jag gör så börjar jag få fina resultat och det får en bara att vilja fortsätta trots att man kan bli riktigt trött på det vissa gånger.

På torsdag åker vi till Stockholm för lite Metal allstars! Kommer bli grymt! Längtar så sjukt förbannat mycket!! 

Söndag

Hallå! Har verkligen inte haft tid för bloggen nu på ett tag. Har haft fullt upp i vanlig ordning. Fått rycka in och jobba lite, börjat plugga igen efter några veckors pause.. Men nu fick jag en liten stund över. Inte för att jag har så mycket  att skriva om. Ska snart ta och gå ut i solen en sväng nu när det äntligen är så fint väder! Nu hoppas jag att våren är här för att stanna! Men än vågar man väl inte hänga undan vinterjackan? Är ju fortfarande möjligt att det kommer mer snö. Men det hoppas jag verkligen inte! Nu vill jag bara ha sol, sol och sol!

Godmorgon torsdag!

Godmorgon på er! Torsdag idag men tycker nästan att det känns som fredag. Vaknade pigg och utvilad trots en natt med massa konstiga drömmar. Är det inte märligt hur makan drömma ibland? Nog för att jag kan vara lite tjohej i huvudet men vissa drömmar tar ju priset! haha Men värst är det ju när man drömmer något bra eller kul och sen vaknar upp och tror att det är på riktigt. Det tar ett tag innan man kommer på att det bara var en dröm. Som för någon dag sen, jag drömmde att jag hade opererat brösten. Gjort de stora och fina. Sen vakna jag och tänkte "Oh yes! Nu ska jag ta på mina stora nya tuttar...!!! Aha, det var bara en dröm..." Det är irriterande!
 
Snart kommer två kompisar hit för lite kaffe och skitsnack. Ska bli trevligt tycker jag.Inte så ofta folk kommer hit! Oftast jag som hinner iväg först. Så igår var jag tvungen och städa... Kan ju inte släppa in folk när det ser ut som en krigszon här!