Metal Pointer

Cinnamon Buns

"Kärlek kan inte köpas för pengar" heter det. Men det är inte sant. Köpte Ben&Jerry´s Cinnamon Buns och det var ren jäkla kärlek i den burken. Så god! Jag äter egentligen inte glass men eftersom den här lät så god så var jag tvungen att testa. Tycker den är rätt sött (kanske är för att jag samtidigt häller i mej litervis med coca-cola) men den räcker ett tag för mej då. Helt klart min nya favorit!
 
Vilken är eran favorit från Ben&Jerry´s??
 
 
 
 
 
 

Påskfint

Jag brukar inte fira påsken något speciellt. Brukar inte pynta och ställa fram kycklingar och sånt där. Ibland tar jag in lite påskris, som idag. Gav mej till och med ut i regnet för att plocka lite björkris! haha Nä, men visst blir det fint. Blandade björkriset med lite videung. Tycker det är så fint. För mej är det vår! Ska lägga ut en bild sen när det börjar slå ut lite mer!
 
 
 
 
 

Helgen

Hallå! 
 
Helgen är över och det var väl tur det. Blev lite mycket vin där ett tag... Först fredgen och sen var det vinmässa på lördagen. Men det var inte riktigt min grej. Så jävla mycket folk överallt och varmt. Bara för lite vin. Nä, att sitta hemma och dricka vin själv är tusen gånger bättre. Får börja ha mina egna vinmässor här hemma ist...
 
Men annars var dt en bra helg. Nu är det bara att vila ut för på fredag är det dax igen. Känns inte som man gjort annat nu den senaste tiden. Men allt ska ju jämt hända på samma gång! Sen kommer det bli helt dött ett tag. Vore ju nåt om man kunde sprida ut allt lite grann... Men det blir nog bra. Man har ju något att se fram emot iaf!