Metal Pointer

Onsdag

 
God morgon, eller det är kanske försent att säga det såhär dax? Jag har varit uppe i flera timmar och hunnit med en hel del! Jag är absolut ingen morgonmänniska, jag vill helst av allt bara ligga kvar och grina i sängen när klockan ringer men endå är det så skönt att komma upp tidigt. Man får så mycket mer gjort. Går jag upp försent så känns det som att hela dagen är förstörd. Har alltid tusen saker att göra men hinner inte ens med hälften. Är det bara jag som skulle behöva ha minst 10 timmar till varje dag??
Började dagen med att träna. Känns så bra nu! Slutat röka och har sån energi. Okej, de senaste dagarna har jag kanske fuskat lite. Rökt nån cigg här och där. Men det smakar verkligen skit. Så nu blir det inga mer! Tänk vilken skillnad det blir i kroppen. Har redan märkt det. Ta mina naglar tex. I flera år har de gått av, skivat sig och varit jättefula. Nu, fantastiska! Starka, fina och nu måste jag klippa dom! De växer som tusan. Blir så mycket lättare att hålla sig borta från skiten när man märker hur positivt kroppen reagerar.
 
Så nu har jag precis hällt i mej en proteindrink och nu blir det lite fix här hemma!
 
 
 
 
 
 

Höstfärger- Nä, inte än!

Idag blev den en sväng till IKEA. Jag skulle köpa ett upplägningsfat som jag har tittat på hur länge som helst. Jag hittade det inte. De höll ju på och bygga om och alla köksgrejer var spårlöst borta. Hitta tallrikar och bestick men det var ingen jag ville ha. Orka inte fråga heller. Var för folkilsk idag. Men jag hittade ljus. Tänk om någon skulle ha sagt till mej för 10 år sen att jag skulle gå på IKEA och köpa hundratals ljus, då skulle jag ha skrattat de rätt upp i ansiktet. Jag var ingen ljus-lover inte. Tyckte det alltid var så fånigt när mamma tände en massa ljus hemma så det skulle bli lite mysigt. Nu är jag likadan. Jag har blivit min mamma. 
 
Just nu håller alla på att dekorera sina hem i höstfärger. Alla utom jag. Jag vägrar än så länge. Älskar hösten och så, men bristen på sommar gör sig påmind. Så jag handlade på mej massa fina ljus i sommarfärger. Så det så. Fick med mej en fin ljusbricka också. Älskar designen på den så var tvungen att ta med den hem också. 
 
Så nu är det fint och sommrigt hemma hos oss!
 
 
 
 
 
 
 

Min lilla rosa

Hej!
 
Har varit lite frånvarande från bloggen i ett par dagar men har haft dataproblem... Varje gång jag startar den så är den svart. Allt man ser är muspekaren. För att komma vidare måste man gå via Aktivitetshanteraren, ni vet ´när man trycker Ctril-Alt-Del. Därifrån kan jag sen komma vidare till det jag vill göra. Om jag hittar det vill säga. Man måste ju leta på var det ligger på datorn också. Jag hittar Spotify iaf. Dock inte internet. Bra va.
 
Men tur i oturen så fick jag hem min lilla pluttdator! Alla köper nya mobiler och surfplattor medans jag går och köper en minidator från Gustav Vasas tid. Men den funkar så bra! Och så är den fin att titta på med! Får lätt plats i väskan och jag kan ha med mej den överallt. Om jag vill. Känns lite ovant med något så litet som inte är touch. En surfplatta är man ju van vid men det här blev en annan grej. Jag vet att jag är lite efter, alla andra köpte en sån här år 2010 men jag älskar den. Det står jag för. Puss