Metal Pointer

The Haunted!

 
The Haunted kommer till Örebro den 27 september och jag överraskade min älskling med att köpa biljetter! Det är sån här musik som jag gillar. Inte en massa Idol tjaffs, Miley Cyrus och annan skit. Det ska vara hårt. Brutalt. Annars får det va! Gillar inte alls den här "nya" musiken som alla andra lyssnar på. Tycker det är skit. Jo, det kanske finns någon bra låt. Typ 1 av 100. Jag lyssnar då hellre på Slayer, Rammstein, Slipknot, Pantera, Dismember, At the gates... Ja sånt! 
 
 Så nu har vi något att se fram emot! Någon mer som ska dit?
 
 
 
 
 
 
 
Madeliene

sv: det är riktigt gott! Det tycker jag allt du ska göra :) Kan skriva ut receptet på den jag har om du vill =)

Svar: Ja, skriv ut receptet! Skulle vara kul att ha det!
Sandra Åberg

2014-09-19 - 12:48:45
URL: http://Madeias.blogg.se
ami

Jag lyssnar själv på tyngre musik men jag har svårt att trycka ner andra smaker/stilar ect eftersom vi alla får gilla precis vad man vill, man behöver bara inte lyssna på det. Finns folk som tar illa upp, tänkte bara att det är en tanke att tänka på för man själv vill inte höra hur förjävla dålig musiksmak man har. Visst inte för jag bryr mig vad andra tycker men det finns dem som gör det :)

Svar: Och jag har tryckt ner andra då eller? Självklart får man lyssna på vilken musik man vill. Det säger jag ingenting om. Jag säger bara att JAG SJÄLV tycker att typ Miley Cyrus är skitmusik. Det är min åsikt. Men jag trycker inte ner de som tycker att hon är bra! Så läs igen!
Sandra Åberg

2014-09-19 - 13:28:24
URL: http://twofaced.se/
Julia

kul :)!

2014-09-19 - 14:24:32
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Petra

sv det var riktigt gott

hoppas du får en härlig fin helg

2014-09-19 - 14:47:07
URL: http://brunetpetra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: